Kawan Super Powerrr Saya =)

ughh . u r actually annoying =____=

Hello Reader :)

dis tyme ak na cakap pasal bnde yg BerasAp rasap nieyh :D erghhh =,.=' annoying la bnde2 nieyh . as example is rokok ! duhh =______= apsal la boys ske merokok ? igt na da ckop hebatt ke na mrokok hah ? dyer tak tau ke yg rokok nieyh dapat byk "Free Gift" ? macam2 Free Gift dyer leyh dapat ! kalo rokok then ko mati sorang2 tape gak . nie tidak , da la mrokok pastu asap nyer tersebar sebar kat idong ktorang nieyh ! duhhh =,=' annoying sgt taw ! so ,, 2 boys out there . dont think dat if u r smoking u r great , 2 us gurls , boys hu is smoking is actually annoying :)


another thing yg Tgh HOT skang is shisha ! same larhh keturunan ngan rokok nieyh , tinggal lagi , shisha nie bermaruah sket coz dyer ade perisa sume kan kan ? eyh korang , bak kate salah satu student akak ak , asap 2 mainan syaitan taww ! korang tak takot matyyyyyyy keyh ? bahaya la bermain ngan bnde asap2 nie . baek benti . if da terpengaruh sgt pon kan , at least u shud try 2 stop coz im quite sure dat penghisap shisha nie tahu bahaya nyer tinggal lagi tak mampu je na benti kan kan ?

tgok , da ckop rock la tu ?
so , 2 dos kaum ADAM yg read dis entry , korang pikir2 la yerr . sriusly . ktorang tak pikir kaww cool pon blerrr ko tunjuk ktorang yg ko isap bnde2 nieyh .. korang tak scary kew hah tgok bnde2 nieyh ? tgok akibat n kesan dyer ? duhhh =.=' kesiannnnn kat korang yg nak benti tapi tak boley kan kan ? i juz wish yg terbaek tokkkk korang sume kayh ??

p/s-->>skang , perempuan pon ade yg isap shisha . worst is , blerr dyer berbangge yg dyer isap shisha ! ape na jadi hah ? k k dats it :) bye :)

::end of post::

♥Terima Kasih Daun Keladi , Sudah Baca Tick Tick la♥

7 comments:

nia anuar said...

exactly wicked . agree with that. aku kat rumah ni x abes2 tersedut asap rokok . bapak aku tuh da ade masalah jantung pun nk isap rokok lagi . degil benor .

ecahPrAd said...

tau takpe doe ! same ngan bapak ak ! kne bebel ngan mak ak ary2 pon still na mrokok . haizzz .. tue2 pon isap rokok !

Cik Ainaa Mania said...

Hadoii, rokok ni dah la tak de kebaekan 1 sen pon, tapi org still nk isap rokok ! POOPDAHH ! BTW, visit my blog :)

http://maniastory.blogspot.com/

nia anuar said...

x ingat anak bini doe bpak aku . die smoking x psl2 je kitorang tersedot skali :(

ecahPrAd said...

ainaa-->>yurp ! stuju sesangat :)

ecahPrAd said...

nia-->>yurp2 :) tapi naseb baek bapak ak da maken kurang :)

Nur Ayuni said...

memang x der ubat utuk org hisap rokok..diri sendiri jer leh tolong...:)