Kawan Super Powerrr Saya =)

1 Troubled Week :)

Hello Readers :)

assalammualaikum korang korang :) sbelum memulakan madah nie , cekk na minx maaaaaapaappppppp sangat2 lerr . coz lame gleeeeerrrr ta update blog kan ? na dekat 2 minggu kan ? minxxxx sory yerrr guys :) tapi ade sebab i ta update blog taww , nak ta ? jom2 kter bg taww sebab ape :)


First Reason :: SOFTBALL ! knape ngan softball atau dalam BM nyerr , bola lisut ?? thing is , im started 4 softball training . 4 wat ? im contribute 4 skul :) LIKE ! wat a joke isnit ? well , tats de truth ! busyyyy tahap gaban la skarang dgn training petang hari , macam tak ckop tanagn taww , but sriusly i ENJOY tahap heaven glerr maen softball ! pade student2 kat luar tuh , jgn asek maen hoki je , try plakk maen softball !!

lebey tak kurang gini la yerr :)


Second Reason :: kelab n persatuan :) ini pon hall gak , glerrrrrr busy waa cakap lurh ! start with Koperasi , DAMN , every mon. i duty until 6:00 . walaaaauweyhhhhh ~ penattt ~ n every fri. morning ade meeting ngan ajk koop . mmg tersangat la busyyyy . second is im being undecided between KRS & BSM ! tak tau na masok mane ~ but 1 good superb happy things tat i can tel u guys is , i got B-TEAM ! omg ! im super duper hepi tahuuuuuuu ~

confusion :(


Third Reason :: PMR :) well , its my war year n im taking big exam dis year , so im being powerrr bz due 2 studies :) dgn klas tambahan . tusyen , homework ! oMG ! i wish i have mor than 2 hands ok ! im trying 2 control my stress but looks like its not goin 2 work at all .. damn it ! tension n stress wit de upcoming exam :) especially wen i have made a deal wit my parents :D & im goin 2 make deal is behalf on me yahhh !!! HAHAHAH ..

poyoss~


Fourth Reason :: tak ckp mase la guys . coz isnin stay skola 4 koop & kelas tambahan , selase &khamis ade training softball until 6:40 . rabu jadi player tok bola jaring wakil skola . & jumaat stay skola 4 B-Team Meeting . see ? im not lying ~ so im sooooooooo sory coz i tak sempat na balas BW korang ~ n ta sempat na follow balek ~ but i promised u guys nt blerr i da krang bz i follow u all balekk kayh ! arigatok :)

p/s-->gtg ! study2 ^^ 4 upcoming exam . wishh me luck guys ! its on ferst of march !!

♥Terima Kasih Daun Keladi , Sudah Baca Tick Tick la♥

1 comment:

nasyira said...

hey girl, thanx for following me :D
and dun worry, im following u back.
and gudluck in pmr :D
go fighting girl!! dun give up!