Kawan Super Powerrr Saya =)

Segmen Miss Nadya :: Motif Kenal Blogger Lain :)

Ok :) Tak percaya bukan saya masok segmen2 n benda benda nie ? HAHA . Ok , saya buat segmen nie bcoz dia senang and bleyh dapat kenalan baru :) Menarikk kan ? Jom join !

 
 
Right , as dah tulis kat atas tuh , segmen ni dianjurkan oleh Miss Nadya :)  syarat dia senang je :) Korang , Jom join ! Hehe . right , if nak join , Then click Here :) Got it ?

ok , so miss nadya , Heres the detail you want :P
 
**Dipanggil Ecah oleh kawannya**
*Saya muda lagi , baru 15 tahun:)**
*Stay di Klang , Selangor :)**
-
-
-
-
- Bye . Cheers . Assalammualaikum .


♥Terima Kasih Daun Keladi , Sudah Baca Tick Tick la♥

5 comments:

Dalila Diela said...

wahh,,baru 15 tahun..muda lg nie..
gud luck for pmr yaaa..

aisyah jamil said...

Hee ~ Thnk you thnk you :)

Miss Nadya said...

tengs sudi juin segmen ini yer..salam kenal..nad dari Pahang datang Selangor ni..hehe..nad dah promot blog Ecah kat sini..jom kenal blogger lain jugak..:)
5# Promote Segmen

alyana shafinas said...

salam kenal n follow =)

Diera Tekikushika said...

jlan sini dari blog Miss Nadya. slm perkenaln. jom g blog saya =)