Kawan Super Powerrr Saya =)

Eh , Crushh ! :D

Assalammualaikum ;) Hari ni saya nak cerita pasal crush saya :D Ok . Gedik . Bye .

Alolololo , actually , saya nak cerita pasal random thing . Saya nak membebel je . Lama tak luah perasaan panjang panjang ni . Kalau kat diary , paling busuk 4 muka surat dah penat . Dah la aku benci tulisan tangan aku . Rasa nak makan ubat gegat bila tengok tulisan sendiri . Okayyyyy . Teruk . buka pekung di dada . Fuhh ~ Fuhhh . Dah jom mulakan bebelan :D




1.New Twitter account , Past Facebook Account and The Dissappearance of Myspace Account  :D





Yeee , maju selangkah ke depan dengan mempunyai account twiterr :D "Aisyahhhh , semua dah ada , kau je yang batak baru nak ada!" Okayy . Fine . Yee , at first ada sebab saya buat twitter acc ni . Sebab nya biarlah menjadi rahsia okay ;) After that , macam terleka and best jugak twitter ni :D sebab , boleh post status byk :O Hhahaa . Kalau facebook , nak post status , macam malu je :O Hhahaha . Ok . Then , about Facebook pula .  Yeahh , ramai lah , dah beralih kepada twitter . Its getting bored there -,- Trust me ! Ok , semua dah tahu jugak pasal benda tu .Then , should i talk bout myspace ? Oooooo . LAME ! Hikhik . Serius , dont find me in myspace . No longer wujud . And aku dah lupa password pun . Cool kan ? :D


 

2.My Boys , My  EX Crush ;)





Before apa apa , Please , notice the "EX" ok . Yeee ,  My boys mean , kawan kawan lelaki saya :D Yeahhh , sejak masuk form4 ni , sometimes aku rasa , i really APPRECIATE them . I really mean it . They understand me . And most importantly , the know me well :D Walaupun , setiap hari mereka mereka yang tak guna ni perli aku , Lol ! They made my dayyy ! :D Yeees they do :) Hmm , the , here we go , bout my ex crush . Nothing much . Err . just . just , just , ok tak tahu nak cakap apa . I mean , biasalah . aku tgh dalam proses melupaaa ;) Come on , aku tak terhegeh dan yang penting aku tak desperate :* hihihihi . Let me tell u guys one thing , I do fall in love with him once . I mean it . i fall in love with his attitude . not his face or what . but recently , i start to forget the feeling is also because of his attitude . I mean , there something wrong with his attitude . Ok . Sorry cakap . Bye .




                 
Sincerely ,                                                                 




Nur Aisyah Binti Jamil , Si mini Cooper Merah :)

♥Terima Kasih Daun Keladi , Sudah Baca Tick Tick la♥

2 comments:

-SUPERGIRL- said...

EH EH . KITE MAIN TWIT2 KAN ? HIHI :)

-SUPERGIRL- said...

nak komen 1 lg boleh ? haha ! jom tempah header dgn sy rm5 shj !! HEADER RM5 SAHAJA CEPAT KLIK SINI !!! http://supergirlshortstory.blogspot.com/p/header-rm5.html