Kawan Super Powerrr Saya =)

Kaw hebat Da Cukup Bagos La ?!

yo yo yo yo yo readers :)

hey guys ! ferst of all , na komplen kat korang yg ak nie dahhh terBako :( sun burn taww tak ! gler muke da cam kap lam ya nga da doe :( duhh ==' annoying sgt2 tahuu ~~

secondly is , *(back 2 tittle ) aduhhhh , ak panas la ngan org yg HEBATT tapi tak reti na respect org ! h e l l o ! b bac in reality la dude ! kaw hebatt camne pon , u have 2 respect people ! even kaw sgt2 hebat pon, kaw tak perlu nak mmperkecikkan pemain reserve la , kalo ko patah kaki mase game , tak reserve ygg gantikan keyhh hah ??! ko nmpak salah org , but ko tak nmpak salah ko ? ko buat salah org diam kan jehh , but bler org buat salah no 1 kaw nak condemn org tu kan ??

here it is dude , even ak POMPUAN skali pon , ak TAK TAKOT la ngan laki cam kaw ! let me repeat , ak TAK TAKOT ! laki cam ko0 nie perosak dunia jehhh !! gosh , org da bg tanggungjawab tapi tak mau brtanggungjawab lngsung ! ape kaw igt ak org bawahan ko yg ko leyh arah ? no way ! im not ur MAID ! glerr melebeyh la kaw nie !

ak hope bleyh baling bola kat muke kaw t

thirdly , ak sgt2 enjoy playing sofball even exam is juz around d corner ==' ok , sgt2 syok . SETENGAH DR budak lelaki petang korang SGT BEST OK ?? akn rindu ngan korang nt :) HAHA . kpd KAWAN , sori kayh pasal kes tadi :) ta sempat na minx maap kat ko :( sori again n again ( pasal ak , ko plak yg kene :( kter kawan lagi kan kawan ? HAHA ., sori2 :'(

p/s ->gettin ready 4 Item Berrfokus Larh Babe :))
♥Terima Kasih Daun Keladi , Sudah Baca Tick Tick la♥

5 comments:

Anonymous said...

sape?
wish me luck. and please come see me. i miss gossipin with you.

aisyah jamil said...

sape nie ? Wong Sue May ?

nomi sabrina lumina said...

ak thu sapa !! ak skong gler kte2 ko !!

aisyah jamil said...

kan sabb kan ? haizzzz :((

sha said...

:-) senyum tak perlu kata apa2.. hihi, sebenarnya tak tau nak kata apa2..