Kawan Super Powerrr Saya =)

Million In One :)

hey hey hey hey readers :)

Watcha doing ? sihat2 tak semuanyerr ? gosh , last week is supposed to be my exam week , but i didnt take any exam coz im sick :( i dono whether its suppose to be good or sad :D Snap out of it !

btw , guys , lat thursday is supposed to be softball games but i juz miss it :(( how regret i am ! gila frust coz ak mmg nak maen softball since im form 1 lagi ok . rase nak gigit gigit je katil depan ak nieyh ! :(( again FullStop :(

everyone noe , dat yesterday is Bieber concert rite ? Like OMG ! sape yg pegi ? HAHA . hes a gay dude :D ok . sape nak baling ak pakai telurr skang ? XD . btw , Bruno Mars is much more Handsome than that Jb ok ?? :)

lately , ak nie peminat tegar MaharajaLawak ==' cisss ==' budak takde astro kan , tgok kat youtube jeee :) so ? jimat duit parents ak laa ~ HAHA . stakat yg ak usha2 kan , ak rase yg maken bagos n tak kecewakan org is grup JAMBU :) ak ske ske aty ak la :-P Jozan Ngan nabil ponj ok jugakk . tapi minggu ke4 nieyh , hambar sket :(( same goes to SEPAH . ak kalo ML nie nak tgok Nabil , Jozan ,Sepah N jambu jehh :)Lain2 tu ak ta usha , baek ak tgok Usop Wilcha Nyanyi lagi beshhh ye daak ?? :)

after dis , every single thing activity ak da end dgn rasminye kan :) And Dengan rasminyer , im gonna start study . cukuplah ak bertipu durja tak study slame nieyh :P  ak takot nak Pmr . Ak ta Mau kawen awal macam Sabrina Zulkornain cakap :)) kan kan HAHA .  

k lah guys , tak hape hape jeh post kali nie :(( motif takde ! useless . camne la nak Pmr :D  FullStop ~!
♥Terima Kasih Daun Keladi , Sudah Baca Tick Tick la♥

2 comments:

sha said...

rajin ikuti realiti tv ni ek..

ada tv best la. ni kak sha kena duk hostel, susah nk tgok tv

aisyah jamil said...

rajen 2 tidaak lerr . tapi boleyyy la :P HAHA . duk hostel ? lagi best ~! stayngan kengkawan syok dr tgok tv taww :P