Kawan Super Powerrr Saya =)

Kucing :)

hey hey hey hey readers :)

hey readers :) i bet sume pencintan cintan kucing mesti tros tekan dis post ble bace title kan ? HAHA *ok ecah prasan lebeyh :P ok actually , ak yg sedang menulisss post pada tgh malam nie adelah org yg takot geli dgn kucing ok :) pelikkk kahh ? sebab member saya suke ejek sy :P wateva it is , sriusly , ak tak taw camne korang2 nie boleyyy belai2 kucing yg ade bervulu tuhh .. takot geli taww :) i just cannot , be it hamster o wateve yg berbulu :-P

mungkin ak yg over tak suka . tapi setakat ak tak suke je ok . ak tak de la sampai nak menerajang , mensepak , mahupun menampar e2 kucing :P *mungkin kekadang terasa macam nak :) tapi ak ta penah wat ag ok slame nie :) Srius !!

kucing nie mesti telebeyh manja ngan tuan dyer =='

kucing rongak :))

<3 aww <3

kucing pon tak nak kalah , nak makan lolipop gakk =,='

ok , actually , ape yg ak nak tekan kan kat sini is about someone yg tak hargai kucing :) yes i Admit it dat ak mmg tak suke nan kucing but KAW tak layak cakap kat ak macam nie "ko tak suka kucing ? org cam kau la yg suka dera kucing2 yg kat luar 2 taww ! " wat de hell ?! kaw sape na condemne ak camtu ? hey , cantekk sket la dwerr , tak bermakna ktorang yg takot geli ngan kucing nie dera kucing ok ? camne nak dera kucing tuhh , kalo na dekat ngan kucing tu pon ktorang2 nie takot hah PANDAI ?!

kami yang TAKOT dgn kucing tak mampu nak wat camni =-=

luu pikir la sendiri derr =='
n latest yg ak penah usha kat fb is dis video :( OMG ! let me tell u , de person hu did dat is SUCK !

video

see dat ? hina kan ? guys n babe ,, lastly is ak tak tekankan is ,. be RASIONAL ! someone who doesnt like cat doesnt mean that he/she will do something like this to cat . we are just scared enough to get near to those cat ==' its NOt someone like me Who did it ok ? :))

oraittt ! thats it ! bye guys !! kepade sesape yg trase sori kayh :) if sokong , jom like sesape ~! byebyebye :)
♥Terima Kasih Daun Keladi , Sudah Baca Tick Tick la♥

No comments: