Kawan Super Powerrr Saya =)

Si Budak Hipokrit ! :)



Hey Guys ! Welcome Here . Hari ni I nak cakap pasal the word "HIPOCRITE" . Yeah , Hipokrit  Nak lagi besar ? boleyh :) "HIPOKRIT"**warna warni lagi ak bagi :)** U guys kenal sape sape yang sangat sangat hipokrit ? Ahh ==' mesti semua pernah kan ? Yeah , ak pon ada kawan yang hipokrit dan tak boleh tengok orang lain suka :) **sumpah , ak benci kat kawan ak tuh :)** 

Apa yang hebatnya adalh , dia pandai berpura pura . Yeah ! pandai gila :) camni la , meyh sini ak bg abjad kat name name jorang ok =='

A->mereka yang hipokrit
B->mereka yang hipokrit tak suke dgn budak B ni ! 

So , apa yang berlaku adalah , A bg tahu kat ak yang memang dyer tak suka dgn B . And A gila kutokk la B ni . Memang A dendam abes la kat B nie kan :) masalahnye , bila A lepak dgn B , Ya Allah , perangai hipokrit gila !
Bila dengan B , perangai A macam malaikat . Tersangat larh suci weeeyy . Lagi lagi , bila nak photoshoot <3 Ahhh , perangai . Kalo u guys dengar mesti korang cakap 

"ala cah , its not a big deal !"

or
"kecoh gileeeerrrrr minah nie , biase la tuhh ""

or

"tah hape hape tah ko , nak post bnde nie "

Well , guys , ak tak post bnde nie tok membuka pekung kepada kawan kawan ak . But this is supposed untuk menyedarkan mereka :) so , A , tolong la sedar . Jangan jadi hipokrit . If korang betol betol tak suka dengan B nie , jangan korang hipokrit depan dia macam korang suka gila dekat B . Dia bukan bodoh nak tahui yang korang pura pura depan dia . So , please . belajar utk tidak jadi hipokritt :)

Siapa Makan Sayur , Dia Yang Terasa Pahitnya :)

p/s->Kepada perempuan C tuh , Jangan nak memalukan diri sendiri dengan tanuya dia all kind of question :) HE is my friend and of course , he will be in my side :)




♥Terima Kasih Daun Keladi , Sudah Baca Tick Tick la♥

No comments: