Kawan Super Powerrr Saya =)

Perempuan mesti kuat :')


Assalammualaikum =D



Hey selamat pagi korang . Yee , hari ni hari jumaat . and im updating :') Excited much ? Please be :p Bhahahah . Actually aku ponteng rini . Why ? Ehhhh , rumah aku banjir lah -_____________- Sedih kan ? Kesian . Mahadi pun banjir tau ! Paras lutut wey air >.< Gempak ! :D Pastu yang lagi membanggakan , KLANG masuk trend dekat twitter kutt ^^ Bhahah , *Unsur Kebanggaan dikesan ye* . Kay , Twitter , banjir , Mahadi , takde kene mengene dgn topik saya pada hari ini . Maaf melalut . Phewww ~

Ok , last few days , i had a hard time . Yee , member member aku takkan perasan . Im good at hiding feelings wey :D Hewhewhew :3 Kay , so i got here and there problem . Sakit Hati . Makan Dalam . Rasa macam tergigit lidah tu . Hmmm . Rasa nak sepak dia . Nak gulingkan dia dekat tempat pembakar . Lepastu salutkan dia dgn tepung , goreng jadi Udang -______________- Erghh . Every single thing pasal dia rasa nak buang jauh jauh kot -_______-

Kalau sahaja "MELUPAKAN" itu senang , then , i wont be hurting like now right ? Pheww ~ Right now , aku terlalu banyak penyesalan . I mean A LOT >< Bila dah macam ni , rasa menyesal pulak benda yang penah aku buat dulu ==' Rasa nak kelar je diri sendiri sebab buat benda tu dulu . I shouldnt have start admiring him . Kay . My fault .

Tapi , wait . Apa yang penting is emotion control =D Yeah , aku pandai control emotion thats why , i wont get distracted over this matter . Aku perempuat kuat . Aku bukan jenis perempuan yang menangis pasal lelaki . If the dont appreciate me , thats mean , i wont have any reason to appreciate them right ? Bear in mind that NO MAN WORTH YOUR TEARS PRETTY :) Thats what i have been telling me myself and Aqish . So be strong . 








 Ahhh :3 Kbye , nak tengok John Carters ! :D





Perempuan yang kuat lagi kukuh :D




                                                      Nur Aisyah Binti Jamil ! :)

♥Terima Kasih Daun Keladi , Sudah Baca Tick Tick la♥

3 comments:

Jai Montana said...

nice entry kali ni ;-)

Nor Nadiah said...

perempuan mmg kene kuat..tapi nasib baik ada kwn2 yg sui support nad..:)

hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

Cik Nurul said...

Assalammualaikum.. me 1st time datang sini.. ^^

ye, perempuan mesti kuat ! thanks to kawan2 yang sentiasa di sisi kite.. kan kan.. :)